Omgivelsesdesign

SCANDINAVISK DESIGN TIL GLOBAL BEDRIFT

AllMaritim

AllMaritim AS er en global leverandør av oljevernprodukter og har vært engasjert i salg og markedsføring av oljevern produkter siden 1988.

AllMaritim skulle flytte inn i nye lokaler på Hilleren utenfor Bergen og ville i den forbindelse gjenspeile den nye visuelle identiteten også i kontormiljøet. Vi har jobbet med valg av farger/folie på kontorene, møbler i fellesområdet, og solskjerming.
Vi ønsket å bruke norsk design på møbler og valget falt ned på bl. annet sofaen UGO og pallen BOY designet av Andreas Engesvik i fellesområdet. Bordet Breeze fra Swedese med en liten bølge i kanten, er en av de mange små detaljene som understreker det maritime temaet.

Alle kontorene har fått en kontrastvegg med sin unike farge fra paletten som ble valgt til AllMaritim. Fargene er fra serien til Jotun Lady Pure Color med fargene; Sjøsmaragd, Pirat, Sjøgløtt og Sval sjø.
Folien på glassveggene inn til kontorene skal gi litt skjerming men samtidig ha konktakt med miljøet utenfor. Her har vi valgt å gi hver enkelt glassramme ulike graderinger av logofargen for å skape variasjon og spenning i miljøet. Verdenskartet brukt som grafisk element, symboliserer at AllMaritim jobber globalt.